UNESCO Global Learning City Konferencia és II. Pécsi Tanuló Fesztivál 2018. szeptember 20-22.

Tanuló Fesztivál:  http://ptf18.ckh.hu/ 

2017. szeptemberében, a Pécsi napok rendezvénysorozat keretei közt került megrendezésre az I. Pécsi Tanuló Fesztivál, amelyet Pécs város friss UNESCO díja (Tanuló Város díj) is generált.
A rendezvényt a PTE, a Nevelők Háza Egyesület és a város közösen szervezete azokkal a résztvevő intézményekkel, civil szervezetekkel és cégekkel, akik nyitottak voltak megmutatni a tanuláshoz fűződő
kapcsolatukat, tevékenységeiket, programjaikat. Megjegyzés: a “tanuló” szó nem csupán az embert, mint e tevékenységet űző személyt jelenti esetünkben, hanem mindazon aktivitások összességét, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a Tanuláshoz, mint a tudástranszfer formalizált és nem formális lehetőségeinek bemutatásához.
Idén 2018. szeptember 20-22. között, a Pécsi Napok kereteiben rendezzük meg ismét a Fesztivált, amely 3 napos eseménysorrá bővül. Az első nap egy nemzetközi UNESCO konferenciával indul a város és az egyetem közös rendezésében, majd a második és harmadik napon a II. Pécsi Tanuló Fesztivál nyitja meg programsorozatát, ahol lehetősége nyílik minden bemutatkozni vágyó intézménynek, szervezetnek és cégnek, hogy megmutassa a szélesebb közönségnek a tanuláshoz fűződő kapcsolatát, formáit és tevékenységeit.
Tisztelettel meghívjuk 2018. március 13-án, kedden 15 órára a Civil Közösségek Háza Konferenciatermébe, hogy Ön és szervezete/intézménye/cége is bekapcsolódjon a II. Pécsi Tanuló Fesztivál őszi eseménysorozatába, és ötleteivel, javaslataival színesítse az idei fesztivál programjainak összeállítását.
Az idei fesztivál tematikája a Népek, nemzetiségek, felekezetek, valamint a Kulturális örökség évéhez kapcsolódik.
Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az info@ckh.hu email címen, vagy a 72/215-543-as telefonszámon.