17. Nemzeti és Nemzetközi Lifelong Learning On-line Konferencia: LLL 4.0 Hogyan alakítja át a digitalizáció az LLL stratégiákat? On-line Zoom platform 2021. május 6. 09.30 – 18.00 óra között

A MELLearN – Felsőoktatási Hálózat az Életen Át Tartó Tanulásért Egyesület idén tavasszal, 2021. május 6-án a Budapesti Metropolitan Egyetemmel közösen rendezi 17. Nemzeti és Nemzetközi Lifelong Learning On-line Konferenciáját, melynek témája:

LLL 4.0  Hogyan alakítja át a digitalizáció az LLL stratégiákat?

Tervezett szekciók:

  • A munkahely átalakuló szerepe az LLL 4.0-ban
  • A LLL 4.0-hoz szükséges soft skill-ek
  • A LLL megbecsültsége a társadalomban
  • A felsőoktatás harmadik missziója és az LLL 4.0 
  • Hallgatói szekció

A konferencia helyszíne: On-line Zoom platform

A konferencia időpontja: 2021. május 6. 09.30 – 18.00 óra között

A rendezvényen előadások és prezentációk keretében nemzetközileg is elismert kutatók, szakértők elemzik a hazai és a nemzetközi felsőoktatási környezetben zajló egyéni, közösségi és szervezeti tanulás folyamatait, tényezőit, különös tekintettel ezek tartalmi, módszertani feltételeire.

A konferenciát követően e-book formátumban jelentetjük meg a konferencia résztvevői által a témához készített tanulmányokat, elemzéseket.

Amennyiben részt kíván venni konferenciánkon, úgy küldje el jelentkezését, ill. előadásának magyar és angol nyelvű absztraktját 2021. április 20-ig a www.mellearn.hu oldalon található jelentkezési lapon.

A változtatás jogát a szervezők fenntartják!

A konferencia szakmai partnere a Magyar Rektori Konferencia, a Tempus Közalapítvány és az Európai Egyetemek LLL Hálózata (EUCEN) és ASEM LLL Hálózat.