Konferencia felhívás 2019

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2019. évi MELLearN Konferencia tervezett dátuma: 2019. április 25-26., a helyszín a Dunaújvárosi Egyetem.

A tervezett általános téma: Felsőoktatási innovációk a tanulás korában: a digitalizáció, képességfejlesztés és a hálózatosodás kihívásai

–        Tervezett plenáris előadók:

  • Prof. Alfredo Soeiro – University of Porto: Assessing skills in digital learning and validation of competences.
  • Dr. Katharina Resch – University of Vienna, Austria: Diversity in Higher Education. Promoting diversity-friendly didactics and inclusive education.
  • Dr. Gábriel Róbert, egyetemi tanár – Pécsi Tudományegyetem, Innovációs rektorhelyettes, a MELLearN volt elnökének előadása Felsőoktatás és innováció témakörben
  • Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika – Dunaújvárosi Egyetem oktatási és általános rektorhelyettes: MaTech: Országos matematika verseny a középiskolás tanulóknak a DUE és a KLIK szervezésében.

  • Horváth László – Eötvös Loránd Tudományegyetem: Innováció és tanulás komplex összefüggésrendszere a felsőoktatásban

–        Tervezett szekciók:

o   Felsőoktatás és digitális kultúra

o   Innováció a felsőoktatásban

o   Diverzitás a felsőoktatásban

o   Nemzetköziesítés a felsőoktatásban

o   Felsőoktatási szolgáltatási környezet, professzió

o  EPALE szekció

A konferenciával kapcsolatos információkról a csuka.dalma.ilona@gmail.com email címen érdeklődhet.

A konferenciára vonatkozó részletesebb információkat hamarosan elküldjük Önnek, a véglegesített felhívást és programot a MELLearN honlapon találja meg!

Várjuk jelentkezésüket előadóként, résztvevőként a Dunaújvárosi Egyetemen megrendezendő 2019. évi MellearN Konferencián!
A jelentkezést és az absztraktokat 2019. április 10-ig fogadjuk el!

 

 

  • A regisztrációs díj egy napi részvétel esetén 10.000 Ft.
  • A társszerzős előadásokat a szerzők egyike regisztrálja be absztrakttal, a részvétel esetén minden egyes résztvevő kolléga regisztrációs díját ellentételezni szükséges!
  • Amennyiben bármelyik kolléga számára nehezen megvalósítható a regisztrációs díj befizetése, úgy egyéni kérelmét elbírálja a MELLearN titkárság!