[EPALE newsletter] Megjelentek az EPALE idei kiemelt témái!

Kedves EPALE tagok!

Ebben a hónapban elindítottuk éves kiemelt témáinkat! A Készségek európai évével összefüggésben, amely hamarosan hivatalosan is elindul, 2023-ban az EPALE a felnőttkori tanulásban, felnőttképzésben és -oktatásban rejlő lehetőségeket szeretné hangsúlyozni, hogy elkötelezze a polgárokat a társadalom és a demokrácia iránt, megerősítse az embereket a munkaerőpiaci változásokban való sikeres eligazodáshoz, és mindenkit bevonjon a tanulás.

A három kiemelt téma végigkíséri az egész évet, ezért ne hagyja ki a lehetőséget,hogy blogbejegyzéstvagy hírtírjon, vagy eseményt javasoljon illetve szakmai anyagot osszon meg!

► Tudjon meg többet!

► Kattintson ide a tartalmakért!

Új tartalom: fedezze fel az EPALE Híradót!

EPALE Newscast.

Az EPALE örömmel jelenti be egy új tartalom típust, az EPALE Híradót! Az Egész életen át tartó tanulás platformjának segítségével, ezen az új formátumon keresztül szeretnénk friss és izgalmas módon közölni a legfrissebb híreket, hogy tájékoztassuk a közösséget a felnőttoktatás és oktatás világában rejlő számos lehetőségről.

Az EPALE Newscast egy rövid híradás, amely társaságot szolgáltat az ebédszünethez. Mindezt havi rendszerességgel, az év végéig minden hónap első hétfőjén élő közvetítésben az EPALE honlapján és a közösségi média csatornáin, angol nyelven.

► Elszalasztotta az első részt? Nézze meg itt!