Meghívó: A felsőoktatás nemzetköziesítése 2021 konferencia (2021.10.05.)

A Tempus Közalapítvány szeretettel meghívja Önt és munkatársait A felsőoktatás nemzetköziesítése 2021 című konferenciára, amelyet 2021. október 5-én (kedden), a budapesti Danubius Hotel Heliában kerül megrendezésre, 10 órai kezdettel. A program részét délelőtt plenáris előadások, délután pedig workshopok képezik. A konferencia a Campus Mundi és a Stipendium Hungaricum programok támogatásával valósul meg.

Az esemény meghívója ezen a linken érhető el és a fájl letöltés után megtekinthető: Campus Mundi konferencia 2021 Meghívó

A konferencia célja az elmúlt években a felsőoktatás nemzetköziesítése területén történt változások és az elért eredmények feltérképezése, különösen az oktatók és a felsőoktatási vezetők szemszögéből. A rendezvény fórumot kíván biztosítani a nemzetköziesítés aktuális kérdéseinek megvitatására, valamint a Campus Mundi és a Stipendium Hungaricum programok keretében, illetve a felsőoktatási intézményekben megvalósított eredmények bemutatására. A konferencia lehetőséget teremt továbbá a hazai és nemzetközi gyakorlatok, jó példák megismerésére.

Az esemény részletes programja, illetve a regisztrációval kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el:
https://tka.hu/rendezveny/15700/campus-mundi-konferncia